Wikipedia:Landsbybrønden/Hvem er jeg?

Hvem er jeg? redigér

Hej!

Jeg ved ikke, om dette er det rette sted for dette indlæg. Jeg læser eventuelle kommentarer her, eller på Bruger:Noe.

Jeg tror nok Bruger:Noe er mig - jeg har dette brugernavn på en.wikipedia.org, hvor jeg bidrager jævnligt (en:user:noe), og jeg tror også, at jeg en gang har oprettet mig selv på da.wikipedia.org med samme brugernavn.

Men jeg har tilsyneladende glemt min adgangskode, og faciliteten, som skulle maile den til mig, sender i hvert fald ikke mail til min mail-konto.

Jeg kan ikke oprette en ny bruger med navnet Noe, da brugeren allerede findes (hvad enten det så er mig selv eller ej). Men tilsyneladende har brugeren ingen edits på samvittigheden.

Er der nogen der kan hjælpe mig? Jeg kan selvfølgelig bare vælge et andet brugernavn, men nu er jeg altså blevet lidt stædig...

noe

Hej - du skal nok have fat i Bruger:Christian List eller Bruger:Kaare der er Bureaukrater (Kaare holder vist ferie i denne uge) -- vh. Nico 26. jul 2006 kl. 15:03 (CEST)
Det ikke engang nok at være bureaukrat. For at kunne verificere hvem en bruger er, skal man så vidt jeg har forstået have checkuser adgang og det kan kun en forvalter give/bruge. Du skal altså have fat i forvalteren for den danske Wikipedia som for tiden er Bruger:Jon Harald Søby fra den norske Wikipedia. --Christian List 29. jul 2006 kl. 02:55 (CEST)
Det man kan gjøre, er å endre navn på den nåværende bruker «Noe» til «Tidligere bruger 1» (e.l.), og så kan noe registrere navnet til seg selv (byråkrater kan godt endre navnet). Forøvrig funker en checkuser kun i ca. tre uker (så slettes IP-adressa fra serverne), og siden Bruger:Noe ikke er i Speciel:Log/newuser er det gått laaaang tid siden det brukernavnet ble registrert – og siden ingen bruker det tror jeg ikke det vil være problemer med å gi den et nytt navn slik at noe kan registrere den. Jon Harald Søby 29. jul 2006 kl. 12:52 (CEST)
Ja, det kan der være noget om. Brugeren er oprettet for meget længe siden, og har aldrig redigeret en eneste artikel.
Til Noe: Hvis du venligst vil verificere din e-mail adresse ovre på den engelske Wikipedia, så sender jeg en mail til dig så vi kan aftale detaljerne. --Christian List 29. jul 2006 kl. 19:43 (CEST)
Hej, her er jeg igen (paa ferie i England, saa jeg kan ikke lige finde ae, oe og aa). Tak for den store interesse for mit lille problem! Min e-mail-adresse paa en.wikipedia.org er korrekt. Venlig hilsen, noe!--86.13.227.208 31. jul 2006 kl. 16:31 (CEST)
Har du også verificeret den? Jeg kan stadig ikke sende mails til dig, jeg får beskeden: "This user has not specified a valid e-mail address, or has chosen not to receive e-mail from other users." --Christian List 2. aug 2006 kl. 04:18 (CEST)
Undskyld jeg havde glemt fluebenet som tillader e-mail fra andre brugere. Nu skulle det vaere OK. noe.
Fint, det skulle være i orden nu, prøv bare at logge på som Noe. --Christian List 19. aug 2006 kl. 04:10 (CEST)