Wikipedia:Landsbybrønden/MediaWiki Beskeder

MediaWiki Beskeder redigér

Jeg sidder lige kiggede lidt på MediaWiki systemmeddelelser, og jeg kan se vi har en masse beskeder som allerede er oversat på translatewiki.net. Et eksempel er:

som er oversat her:

Og nu med de nye opdateringer på Wikimedia systemet så har vi ikke længere brug for de lokale MediaWiki sider hvis der allerede er en oversættelse på translatewiki. Men inden jeg begynde at rydde lidt op i tingene, så ville jeg lige gøre hvad I tænker da der muligvis kommer til at blive slettet nogle sider, men så bliver den dansk Wikipedia også opdateret helt. Sådan som oversættelser så vil forgå i fremtiden er igennem translatewiki og ikke lokalt. Husk på at dette er kun en forslag. Jeg er ikke helt sikker på hvordan translatewiki fungere, så jeg ville lige høre. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 20. jan 2016, 01:04 (CET)

Sider som f.eks. MediaWiki:Accountcreatedtext er oversat dette på translatewiki.net, men så er det vel muligt at kopier fra den lokale til translatewiki? --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 20. jan 2016, 01:13 (CET)
Jeg har nu læst mere op på dette forslag. Mit forslag omkring MediaWiki:Abusefilter-warning er stadig gældende da det primært har samme besked som på translatewiki. Dog sider som MediaWiki:Accountcreatedtext bør ikke slettes eller flyttes da den kun bør bruges på dansk Wikipedia. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 20. jan 2016, 14:58 (CET)