Wikipedia:Landsbybrønden/Ny parameter i Skabelon:Infoboks album

Ny parameter i Skabelon:Infoboks album redigér

Hej alle. Jeg har d.d. indført parameteren "Hitliste=" i {{Infoboks album}} således at placeringer på hitlister også kan vises i infoboksen. Jeg vil gerne have lidt feedback på denne ændring - er det en god ide? Skabelonen med alle parametre udfyldt kan ses på Follow the Reaper. Hvis der er konsensus om ændringen vil jeg også indsætte hitlisteplaceringer på diverse andre albumartikler. --Lhademmor 20. nov 2008, 14:45 (CET)

Jeg synes umiddelbart, at det er en god idé, men jeg synes ikke det fremgår særlig tydeligt, hvornår de har haft den placering, der fremgår. Jeg forlededes i hvert fald til ved første øjekast at tro, at det var den aktuelle placering. --Sabbe 20. nov 2008, 14:51 (CET)
Idéen var at det var den højest nåede placering der skulle fremgå. Hvordan kan man tydeliggøre det? Nu kom jeg i øvrigt også en "Priser=" på for at teste. De kan vel også være relevante nogle steder. --Lhademmor 20. nov 2008, 14:52 (CET)
Ja bestemt. Jeg synes også priser fungerer fint. Jeg kom også frem til, at det måtte være den højest opnåede, idet man ellers ville skulle opdatere hele tiden, hvilket ville være praktisk umuligt. Men for at tydeliggøre det, kunne man vel strengt taget bare skrive Bedste hitlisteplaceringer eller højeste hitlisteplaceringer i stedet for blot hitlisteplaceringer. --Sabbe 20. nov 2008, 14:57 (CET)
God idé. Jeg har rettet den til "højeste hitlisteplacering". --Lhademmor 20. nov 2008, 15:02 (CET)