Wikipedia:Landsbybrønden/Skabelon til naive artikler

Ny skabelon til "naive" artikler redigér

Jeg synes der mangler en (ikke negativ) skabelon til artikler, der er skrevet i et lidt for barligt/naivt sprog. Se f.eks. Stikmyg

Jeg vil dig helst ikke benytte ord som "barnlig", "naiv" eller andet, der kan forståes negativt. Ved ikke lige hvordan det skal skrives - så her kommer et naivt forslag ;-)

  Dadaistisk beskrivelse
Denne artikel er naivistisk beskrevet. Bør omskrives i et mere neutralt sprog.

(Skrev Wassini (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg foretrækker, at vi bare holder os til {{uencyklopædisk}}. Den siger det hele, og dermed behøver vi ikke indføre endnu flere skabeloner. --PhoenixV 28. sep 2007, 10:18 (CEST)
Enig med PhoenixV - hvis der skal uddybes hvordan en artikel er uencyklopædisk, kan det gøres på diskussionssiden. Derudover er "dadaistisk" nok ikke det mest velvalgte ord til en overskrift - det indgår ikke i mit sædvanlige ordforråd, og jeg tvivler en del på at folk der har oprettet artikler i barnligt/naivt sprog vil have større chancer for at forstå det. -- JGC 28. sep 2007, 10:58 (CEST)
Desuden er "dadaistisk" og "naivt" langt fra synonymer. --PhoenixV 28. sep 2007, 11:21 (CEST)
Det kan også bemærkes, at "naiv" og "naivistisk" ikke er synonymer, hvad artiklerne Naiviteten og Naivismesv bør beskrive. --Palnatoke 28. sep 2007, 11:53 (CEST)
Jeg er generelt ikke tilhænger af flere af den type skabeloner, men jeg kan godt følge Wassini i, at Stikmyg er af en karakter, der ikke helt er dækket af {{uencyklopædisk}}. Men er problemet nu også så stort? Hvis det kun er få, så må man kunne klare sig med ganske enkelt at omskrive artiklen, som det bestemt er muligt med Stikmyggene. Så min konklusion er, at vi ikke behøver nogen ny skabelon (med mindre der kan opvises et stort antal lignende eksempler). --Arne (Amjaabc) 28. sep 2007, 12:06 (CEST)