Wikipedia:Sletningsforslag/DJ Agent 86

Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Substub-artikel af Dr. Dose. Han har udgivet ét album, nogle singler og medvirket med en række andre kunstnere ifølge discogs. Han findes ikke på andre wiki-sprog. Hvis man virkelig anstrengte sig kunne man måske god skrabe nok sammen til en hæderlig artikel, men det vil kræve en del arbejde.

  • Slet - Som den er nu mener jeg ikke den er værd at beholde. Toxophilus (diskussion) 5. okt 2018, 10:25 (CEST)
  • Slet - Elendig artikel. Og ingen notabilitet - ikke engang det meget omfattende engelsk Wikipedia har en artikel om personen. -AnetteM (diskussion) 6. okt 2018, 16:36 (CEST)
  • Slet - Har medvirket på mange plader, men efter hvad jeg kan finde, så har han ikke opnået store salgstal, hitlister eller betydelig omtale i medierne. Har optrådt som hovednavn i bl.a. Amsterdam, Australien og Ibiza, men det mener jeg ikke i sig selv er tilstrækkeligt.--Kjeldjoh (diskussion) 8. okt 2018, 09:17 (CEST)
  • Slet - Ingen overbevisende notabilitet. Mekanisk oprettet substub. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 07:01 (CEST)
  • Konklusion Der er ingen kilder i artiklen til at understøtte notabilitet og der er konsensus om sletning. Artiklen slettes. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 26. okt 2018, 14:03 (CEST)