Wikipedia:Sletningsforslag/Danske Orkesterdirigenter

Danske Orkesterdirigenter har stået med notabilitetsskabelon siden 2018, så lad os afklare det. Den er oprettet af Mette Dahl. sp, jeg anteger er deres ekretariatsleder, så der er tale om {{tætpå}}. De har en hjemmeside og den er grundlagt i 2000. De tilbyder vistnok nogle kurser i forbindelse med dirigentuddannelsen.

  • Slet - Hverken ud fra artiklen eller deres hjemmeside kan jeg se, at foreningen skulle være notabel. ca. 4000 hits på google vidner heller ikke om den store omtale, selvom antallet af dirigenter nok må antages at være beskedent. Toxophilus (diskussion) 28. okt 2019, 15:42 (CET)
  • Slet - Det fremgår ikke, hvor mange medlemmer foreningen har, men det er vel begrænset jf. Toxophilus' kommentar. Da artiklen jo med stor sandsynlighed er skrevet af sekretariatslederen, der i øvrigt ikke har bidraget med andet, må pr-elementet pege i retning af sletning. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. okt 2019, 21:16 (CET)
  • Slet - Jeg ville foretrække hvis artiklen blev sammenskrevet med en passende landsorganisation. Danske Orkesterdirigenter er medlem af Musisk OplysningsForbund, som er medlem af Dansk Folkeoplysnings Samråd. Hvis Musisk OplysningsForbund blev oprettet, kunne der laves et redirect der til, men da det ikke ser ud til at de er selvstændigt medlem af Dansk Folkeoplysnings Samråd, ville et redirect der til ikke være rigtigt.--Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2019, 15:56 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 12. nov 2019, 09:01 (CET)