Wikipedia:Sletningsforslag/Electric Shaman

Electric Shaman er et aarhusiansk band fra 2010. Artiklen er opettet af en IP-bruger uden kilder. Medlemmer har spillet med andre kunstnere ifølge artiklen. Jeg kan ikke finde noget på discogs og gaffa. Toxophilus (diskussion) 2. jul 2020, 13:10 (CEST)

  • Slet - de har vist ikke udgivet noget rigtigt. Når der ikke er omtale af bandet og deres udgivelser, så bør artikln slettes. Toxophilus (diskussion) 2. jul 2020, 13:10 (CEST)
  • Vent. Så vidt jeg kan se, er der tale om et projekt, der blev søsat i marts måned i år, hvilket har kollideret med corona-nedlukning og aflysning af koncerter. Der er tale om et orkester med tre notable artister, hvilket i sig selv bør være tilstrækkeligt. Det er et lidt underligt vaccum lige pt., da det ikke er muligt at se, hvad det udvikler sig til, men foreløbig Behold. --Pugilist (diskussion) 24. jul 2020, 10:30 (CEST)
  • Slet - Hvis og når de opnår et gennembrud, mener jeg at det kan blive relevant med en artikel. Jeg syntes ikke umiddelbart at notabiliteten kan nedarves på denne måde. Så kan projektet nævnes på de respektive kunstnerartikler, hvis de disse oprettes på et tidspunkt. Mvh ~ ~ ~
@Knud: Fsv. ikke uenig. Pointen er blot, at "hvis og når" de opnår gennembrud/omtale er lagt på is lige pt. grundet nedlukning af spillestederne. Hold sletteforslaget åbent indtil normaliteten vender tilbage. --Pugilist (diskussion) 24. jul 2020, 10:38 (CEST)
"Hvis" kan være om meget lang tid, og selv da er det ikke sikkert at bandet kommer til at opfylde kriterierne. Jeg mener ikke at vi kan have unotable artikler og slettediskussioner liggende på forventet efterbevilling. Bliver de notable, så er der nok nogen, der opretter artiklen igen. Mvh KnudW (diskussion) 24. jul 2020, 11:03 (CEST)
  • Slet - Jeg mener at det er for tidligt med en artikel. Den kan evt. gendannes når / hvis der kommer noget musik og presseomtale.--Kjeldjoh (diskussion) 28. jul 2020, 09:33 (CEST)
Konklusion:
Klart flertal for at slette. --|EPO| COM: 4. aug 2020, 16:36 (CEST)