Wikipedia:Sletningsforslag/IGNITE Esport

IGNITE Esport er et dansk esports-selskab. Den er oprettet af en IP-bruger. Det er grundlagt i 2017, men siden opkøbt af Falcons Esport. Har fundet en nyhed om opkøb af NEO. Bemærk i øvrigt, at opretteren har skrevet på diskussionssiden ang. notabililitet. Toxophilus (diskussion) 11. aug 2020, 09:51 (CEST)

  • Slet - Esport er vanskelig at bedømme notabiliteten af synes jeg. Det går meget hurtigt med opstart, udvikling og afvikling, og for de involverede kan det være nemt at holde styr på, hvad der der hvad. Hvis noget er stort i 1-2 år, men herefter bliver opkøbt/nedlagt, så har jeg også svært ved at se den længere historiske relevans. Selvom det hele foregår online, så er der ikke så stor omtale af neutrale tredjepartskilder synes jeg. Jeg har heller ikke overblik over de forskellige ligaer og deres "relevans", men for at kunne bruge det til notabilitet så må man som minimum have vundet nogle, så deres top 10-placering er ikke nok. Toxophilus (diskussion) 11. aug 2020, 09:51 (CEST)
  • Sammenskriv til Falcons Esport, under forudsætning af Wikipedia:Sletningsforslag/Falcons Esport resultere i et behold. Ellers kan denne artikel slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 13. aug 2020, 09:00 (CEST)
Konklusion:
Artiklen slettes. --|EPO| COM: 20. aug 2020, 08:06 (CEST)