Wikipedia:Sletningsforslag/Kasper Kloch

Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kasper Kloch har stået med notabilitet siden 2018. Lad os få det afklaret. Han er journalist, så der er opslag på journalistforbundet.dk, og han har udgivet et par reportage-bøger om Spanien, der sælges på saxo. Der er lidt over 20.000 hits på google, men en del af dem er artikler fra berlingske, politiken osv. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 09:53 (CET)

  •  Formalia@Rljp79: som artikelopretter har du måske en mening.
  • Slet - Han er en journalist, der passer sit arbejde, og så har han udgivet lidt bøger, men jeg synes ikke, at det er noget der hæver ham over en gennemsnitlig journalist. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 09:53 (CET)
  • Behold Han er journalist, og han har udgivet et par reportage-bøger om Spanien. Der er lidt over 20.000 hits på Google, og en del af dem er artikler fra Berlingske, Politiken osv. --Druidsaki (diskussion) 5. dec 2019, 10:35 (CET)
  •  Kommentar@Druidsaki: - Som journalist får jo hurtigt mange hits på google, når man skriver artikler, der er tilgængelige på nettet, for man står jo som forfatter. Jeg synes dog det er vigtigt at skelne imellem omtale, fordi man har skrevet en artikel som en del af ens arbejde, og så en artikel, der omtaler ens person og virke. Kloch har mest af førstnævnte. Toxophilus (diskussion) 5. dec 2019, 10:44 (CET)
  • Slet - Det er vel ikke meningen, at der skal være en artikel om hver eneste danske journalist. Og der stilles større krav til forfattere af faglitteratur end skønlitteratur. Ud fra artiklen at dømme mener jeg derfor ikke, at han er notabel. --DenBlaaElg (diskussion) 13. dec 2019, 15:44 (CET)
Konklusion:
Ikke megen debat, men stemning for sletning. At der er mange hits til avisartikler er mindre relevant som påpeget af Toxo. --Pugilist (diskussion) 16. dec 2019, 10:24 (CET)