Wikipedia:Sletningsforslag/Kim Harris

Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.


Der ønskes hermed diskuteret, hvorvidt Kim Harris er en berømt personlighed og dermed opnår status som en notabel person, der retfærdiggøre artikelplads på Wiki? --Kontoreg(Henvendelse) 11. nov 2015, 22:00 (CET)

  • Slet - Med alt respekt for Kim Harris, så mener jeg ikke, at han er en berømt person, hverken i Danmark eller i udlandet. --Kontoreg(Henvendelse) 11. nov 2015, 22:07 (CET)
  • Slet - Det tror jeg, at jeg er enig i. To små roller gør det ikke for mig, og hans nuværende virker er heller ikke rigtigt nok. Toxophilus (diskussion) 11. nov 2015, 22:18 (CET)
  • Behold Jeg synes at der er en tendens til at fokusere på filmskuespillere og instruktører på bekostning af teaterverdenen på dansk Wikipedia. Kim Harris er ikke filmskuespiller (bortset fra to mindre roller), men derimod teaterskuespiller og instruktør. Notabel nok til en artikel efter min mening. --Danmuz (diskussion) 12. nov 2015, 07:11 (CET)
  • Behold - Enig med Danmuz. Han har været aktiv skuespiller i 17 år og er senere blevet instruktør. Rmir2 (diskussion) 12. nov 2015, 19:40 (CET)
  • Behold - tjek på danskfilmogteater.dk viser desværre kun teater-roller og ikke instruktører. Men på hans linkedin-profil er nævnt en del stykker som instruktør. Men det har han selv angivet. Men det er det bedst, som det er. Men der er generelt problem med teater, som vi mangler gode kilder til. --Steen Th (diskussion) 12. nov 2015, 21:47 (CET)
  • Slet Jeg hælder, som nævnt i en anden diskussion, til sletning. Jeg har kunnet finde et par enkelte artikler om ham i nogle mindre medier, men det er yderst sparsomt. Man skulle tro, at folk ville skrive om ham, hvis han var notabel. I øvrigt kalder danskefilm.dk hans teaterstykker »halvprofessionelle«. Grunden til at der er større opmærksomhed på filmskuespillere og -instruktører er, at der er større opmærksomhed på filmskuespillere og -instruktører – så simpelt er det. Teater har bare et langt mindre og snævrere publikum end film. --Cgt (diskussion) 13. nov 2015, 15:03 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen, hvorfor den beholdes.
- Sarrus (db) d. 23. nov 2015, 12:44 (CET)