Wikipedia:Sletningsforslag/Pokemon Master Quest

Jeg har tidligere stillet spørgsmålstegn ved denne side, men har aldrig fået noget svar. Master Quest er den 5. sæson af Pokémon TV-serien (hvilket jeg selv har lavet en mere tilegnet artikel til, men denne side indeholder blot elementer fra selve Pokémon-artiklen. Denne side er også problematisk, fordi når man søger på "Pokémon" på Google, er det denne side, der linkes til, når man i infoboksen til højre klikker på "Wikipedia". Derfor mener jeg, at denne side er unødvendig og problematisk. Ztash (diskussion) 21. jun 2021, 00:15 (CEST)

  • Slet/ Sammenskriv Siden har først og fremmest det problem at den ikke handler om det titlen siger. Den handler tilsyneladende bare om Pokemon generelt. Det svarer til at have en artikel "Mads Skjern" der så bare handlede generelt om Matador. Hvis artiklen indeholder noget relevant, som ikke findes i artiklen Pokémon bør det indskrives her inden artiklen slettes. Modsat mener jeg bare den kan slettes. NB: Jeg har pt. ingen idé om Pokemon Master Quest er notabelt. Det er det måske og måske ikke. Måske burde der være en artikel om det og måske ikke. Men artiklen handler ikke om "Pokemon Master Quest". --Honymand (diskussion) 21. jun 2021, 22:43 (CEST)
  • Slet - Evt. efterlad et redirect til Pokémon: Master Quest-afsnit.--Kjeldjoh (diskussion) 22. jun 2021, 11:39 (CEST)
Jeg mener ikke at vi behøver ikke at bekymre os om hvordan Google fungere. Hvis vi sørger for at Wikipedia-artiklerne er passende, så skal Google nok sørge for at det er den mest relevante artikel der findes først.--Kjeldjoh (diskussion) 23. jun 2021, 13:39 (CEST)
Konklusion:
Konsensus om at artiklen ikke bør overleve som selvstændig artikel. Ændret til en omdirigering. --Økonom (diskussion) 6. aug 2021, 21:47 (CEST)