Wikipedia:Sletningsforslag/The Collins

Artiklen er én blandt de utallige, som Dr. Dose fabrikerede. Den indeholder ikke meget info, og har haft notabilitetsskabelon siden 2015. Jeg har fundet en enkelt anmeldelse på GAFFA og DR spiller af og til deres sange. De har skrevet sangen "Don’t Cry", som var titelsang til tv-serien Forsvar, men der er ikke meget at komme efter.

  • Slet - Jeg er i tvivl, men den har stået meget længe, er ikke blevet forbedret, og potentialet for forbedring og udvidelse synes begrænset. Toxophilus (diskussion) 2. okt 2018, 15:37 (CEST)
  • Slet - Det lader til det var en døgnflue. Der har ikke været tilstrækkelig omtale i danske medier, og jeg kan ikke se at de har optrådt som hovednavn.--Kjeldjoh (diskussion) 2. okt 2018, 16:00 (CEST)
  • Slet - For lidt notabilitet. -AnetteM.
  • lille Behold - Iflg. discogs har gruppen på Epic udgivet to album i 2003-04. Samme sted kan man se, at de fik Caroline Henderson til at synge på et af numrene. Jeg indrømmer, at jeg aldrig selv har hørt om gruppen, og at de nævnte meritter er i den lavere ende, men jeg ville ikke beklage det, hvis artiklen overlever. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt 2018, 16:45 (CEST)
At have fået Caroline Henderson til at synge på et af numrene betyder ikke, at hun er en del af deres projekt. Hun er sandsynligvis købt til at synge. Hun er musiker, så hun lever af at sælge sin stemme. (Og gruppens kun to albums for over ti år siden har jeg svært ved at se giver tilstrækkelig notabilitet til en artikel). -AnetteM.
Deres selvbetitlede album har kun seks numre, så det må vel nærmest betegnes som en EP. Tilbage står så ét studiealbum. Mvh. Toxophilus (diskussion) 3. okt 2018, 10:36 (CEST)
Konklusion:
Bred enighed om sletning. Hermed effektueret. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. okt 2018, 19:03 (CEST)