Wikipedia:Sletningsforslag/Ulrik Thomas Lyager

Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ulrik Thomas Lyager er uddannet journalist fra 2006 og har et arbejde, som han passer. Han har været i fjernsynet i kraft af sit arbejde som journalist, men det ser ud til at være alt. Efter min opfattelse gør det ikke personen encyklopædisk relevant. Jeg mener vi bør tage en lidt mere principiel overvejelse om, hvorvidt alle journalister bør være encyklpopædisk relevante, og/eller om dét at have været i fjernsynet som journalist i sig selv gør en person encyklopædisk relevant. Er svaret "ja", bør artiklen overleve (med den konsekvens, at der er åbnet op for ganske mange artikler), men er svaret "nej" bør den slettes. Pugilist 4. feb 2011, 08:52 (CET)

  • Slet Pugilist 4. feb 2011, 08:52 (CET)
  • Slet Bare at have været én gang i tv synes jeg ikke er nok til at gøre folk notable. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. feb 2011, 09:09 (CET)
  • Slet - Nej, det at være på skærmen er ikke bemærkelsesværdigt i sig selv. Men en fjernsynsjournalist kan sagtens have markeret sig og gjort sig notabel gennem sit arbejde. Der skal altså være noget ved dem, før vi skriver om dem ... --Andreas Müller 4. feb 2011, 09:43 (CET)
  • Slet --Pixi Uno 4. feb 2011, 10:56 (CET)
  • Slet - Enig med Pugilist (samt Christian og Andreas). Ham her har naturligvis haft flere optrædender på tv, men der er vel ikke noget bemærkelsesværdigt i disse. --Arne (Amjaabc) 4. feb 2011, 12:50 (CET)
  • Slet --Rmir2 6. feb 2011, 19:03 (CET)
  •  Kommentar/ Behold - ser ham tit på tv, men jeg bor også i Østjylland ;-) - Diskussionen om notabilitet bliver ofte et smagsdommeragtigt spørgsmål om en Robinson/Blåbogsagtig værdighed, som jeg ikke finder relevant; Spørgsmålet om notabilitet er for mig udelukkende et spørgsmål om almen interesse, og det vil jeg mene der er her; at historien stadig er tynd, er så en anden sag -- Nico 10. feb 2011, 07:48 (CET)
  • Slet --Brandsen 11. feb 2011, 17:50 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet
- Sarrus (db) d. 11. feb 2011, 20:56 (CET)