Wikipedia:Sletningsforslag/Vestfrost

  • Slet Vestfrost eksisterer ikke mere. Vestfrost som ligger i Esbjerg, Danmark, hedder A/S Vestfrost og har intet med Vestel at gøre. A/S Vestfrost er 100%, A/S Vestfrost.

(Skrev JessicaOR90 (diskussion • bidrag) 21. jan 2020, 09:05‎. Husk at signere dine indlæg.)

  •  Kommentar - Artiklen Vestfrost omhandler virksomheden A/S Vestfrost i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR). Så virksomheden eksistere, og jeg ser ingen grund til at artiklen skulle slettes. Jf. Berlingske indgik Vestfrost og Vestel et samarbejde i 2006. Hvis der er sket noget ny i dette forhold, kan artiklen opdateres.--Kjeldjoh (diskussion) 21. jan 2020, 10:11 (CET)
  •  Kommentar - Artiklen er noget rodet og kunne med fordel strammes op. Beskrivelsen af af sammenhængen med Vestel kan sikkert gøres bedre (otg er det en fejl, skal det selvfølgelig rettes), men det er ingen begrundelse for at sletteatiklen. Sletteforslaget forekommer at være oprettet som følge af en misforståelse, hvorfor det lukkes, så vi ikke skal spilde tid på at diskutere dette. En forbedring af artiklen kan drøftes på artiklens diskussionsside. --Pugilist (diskussion) 21. jan 2020, 10:47 (CET)
Konklusion:
Begrundelsen for sletteforslaget giver mindre mening, og forslaget lukkes derfor. --Pugilist (diskussion) 21. jan 2020, 10:47 (CET)