Hej Henrik

Ingen lader til at have ønsket dig velkommen på Wikipedia endnu, så det må jeg hellere gøre: Velkommen!

Det er helt i orden, at du "nøjes" med at rette stave- og syntaksfejl; vi bidrager som vi har tid, lyst og evner til. Stavningen er ikke just et område, hvor du vil komme til at mangle noget at ta' dig til - bare vælg en tilfældig artikel og gå i gang...

Når du alligevel har fat i en artikel, må du også meget gerne lige undersøge, om den overholder vores stilmanual (måske undersøger du det allerede) og rette eventuelle fejl. Vær i øvrigt opmærksom på, at Wikipedia kan være stærkt vanedannende. :-)

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. aug 2004 kl. 19:42 (CEST) - som også bor i Odense


Hej Kåre
Mange tak for velkomsten!
I de sidste to-tre måneders tid har jeg brugt tilfældig artikel som min faste startside. Når jeg så falder over åbenlyse fejl, kan man jo lige så godt rette dem, ikke?
Stilmanualen har jeg endnu ikke set på, men det sker inden for den nærmeste fremtid ... Mht til at wikipedia er vanedannende kan jeg kun give dig ret ;-)
- Henrik Skov Midtiby 17. aug 2004 kl. 20:07 (CEST)


Dobbelt kategorier redigér

Hej Henrik. Du har været ved at sætte ekstra kategorier på en masse artikler. Fx. på Kinetisk energi har du tilføjet kategorien "fysik", men da den allerede har kategorien "klassisk mekanisk", som er en underkategori til "fysik" er det som udgangspunkt unødvendigt. --Peter Andersen 5. feb 2006 kl. 12:45 (CET)

Hej Peter. Jeg er klar over at klassisk mekanik er en underkategori af fysik. Jeg synes det er forkert at gemme artikler væk i underkategorier når de passer rigtig godt i den oprindelige kategori. Er der en anden måde jeg kan opnå det på? --HenrikMidtiby 5. feb 2006 kl. 12:51 (CET)
Ikke umiddelbart, men tag det hellere op ved Landsbybrønden, hvis du ønsker en ændring i praksis. Som det er nu, vil overkategorien blive slettet, næste gang en nidkær redaktør kommer forbi. --Palnatoke 5. feb 2006 kl. 13:10 (CET)