Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Mette Bloch! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen PHansen (diskussion) 9. okt 2014, 18:26 (CEST)

Hej. Jeg har flyttet lidt rundt på indholdet og formateret lidt mere på din ellers udmærkede første artikel. -- Mvh PHansen (diskussion) 9. okt 2014, 18:26 (CEST)

Helt i orden. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at uploade Behandlingsskolernes logo? Jeg har gemt det under deres navn i Commons, men... Ved du hvordan det gøres?

Jeg fandt filen via denne side:
https://commons.wikimedia.org/wiki/Special:Contributions/Mette_Bloch og her er selve filen:
File:Behandlingsskolerne.jpg

Du skal dog vide at der som regel bliver licensproblemer med logoer, fordi man skal tillade kopiering, bearbejdning og kommerciel udnyttelse når filer bliver lagt op på Commons.

Jeg har fundet en side hvor der står mere Commons:Licensing/da#Acceptable_licenser, blandt andet:

"...

For example, the following are generally not allowed:

  • Screenshots of software that is itself not under a free license. However, screenshots of software under the GPL or a similar free software license are generally considered to be OK. See Commons:Screenshots.
  • TV/DVD/Videogame screenshots. See Commons:Screenshots.
  • Scans or reproductive photographs of copyrighted artwork, especially book covers, album/CD covers, etc. See Commons:Derivative works.
  • Copyrighted symbols, logos, etc. (Not to be confused with trademarks.)
  • Models, masks, toys, and other objects which represent a copyrighted work, such as a cartoon or movie character (rather than just a particular actor, regardless of a specific role). See Commons:Derivative works.

..."

Du kan indsætte den øverst på siden og se om den godtages. Hvis ikke, bliver den blot slettet igen.
[[File:Behandlingsskolerne.jpg|thumb|... tekst ...]]

En anden vej at gå kunne være at tage et foto af en markant bygning med en eller anden markering af forholdet til skolerne.
-- Mvh PHansen (diskussion) 10. okt 2014, 11:36 (CEST)

Fantastisk. Tak for hjælpen :)

lille Tip redigér

 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter artikler, eller redigerer i artikler, må du gerne tænke på stilmanualen. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 26. mar 2015, 14:27 (CET)

og

 Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 26. mar 2015, 14:27 (CET)

Neutrale artikler redigér

HEjsa. Jeg har ikke kunne undgå at lægge mærke til at du primært skriver om emner relateret til SafeOnNet, her sidst i forbindelse med din artikel om shitstorm-forsikring. Jeg havde en snak med en medarbejder fra SafeOnNet her på Wikipedia forleden dag om det samme emne og det virker derfor påfaldende at du opretter en artikel om det samme emne så kort tid efter. Arbejder du for dem?

Du skal være opmmærksom på Wikipedias neutralitetspolitik. Man skal ikke skrive om sig selv, sin arbejdsplads, sine kunde eller andre emner, man ikke kan forholde sig objektivt til. Vær desuden også obs på at det er imod Wikipedias brugsbetingelser at redigere mod kompensation uden at angive at man gør det, hvem man gør det for og hvilke artikler der drejer sig om. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. jul 2016, 16:41 (CEST)

Reklameartikler redigér

Hej Mette. Jeg har ikke set dig lave andet end reklameartikler og jeg vil defor gerne spørge dig:

Hvem arbejder du for og hvor mange af dine bidrag har du modtaget betaling for?

Du må meget gerne komme med et svar, ellers kan det komme på tale at inddrage din redigeringsadgang indtil dette er afklaret. Mvh KnudW (diskussion) 20. feb 2018, 18:04 (CET)

Faktisk har jeg inddraget din adgang nu og det næste stykke tid, mens jeg afventer dit svar. KnudW (diskussion) 20. feb 2018, 18:14 (CET)

Hej Knud. Jeg arbejder for personer og nogle gange virksomheder, som ønsker at komme på Wikipedia, men ikke aner hvordan de skal gøre det. Jeg hjælper dem med at sikre, at indlæggene bliver formateret korrekt og har de nødvendige kilder for at være troværdig i Wikipedia-regi. Mette (diskussion) 21. feb 2018, 09:29 (CET)

Dvs. at du har modtaget betaling for artiklerne om
Er der flere?
Og du har ikke taget min henvendelse fra juli 2016 til efterretning? Dine bidrag er nu ikke "troværdig i Wikipedia-regi" og den slags er med til at undegrave WIkipedias troværdighed. Hvis et emne er relevant nok til en artikel, så skal der nok være nogen, der finder det interessant nok til at oprette en artikel.
FAQ on paid contributions without disclosure indeholder en del interessante ting, du burde have sat dig ind i for lang tid siden. KnudW (diskussion) 21. feb 2018, 10:10 (CET)
KnudW (diskussion) 21. feb 2018, 10:10 (CET)

Hvorvidt mine indlæg er objektive og troværdige er vel ikke din personlige holdning, der skal afgøre (som jeg også kan se i jeres diskussioner om mig)? Der findes i øvrigt adskillige emner som er relevante nok til at have en artikel på Wikipedia, men som ikke har artikel, så det argument kan jeg ikke helt følge. Kan du venligst give eksempler på indlæg eller brugere, som følger netop reglerne om at deklarere ens tilknytning? Pft. Bruger:Mette Bloch (diskussion) 21. feb 2018, 15:03 (CET)

Hej Mette Bloch. Kunne du besvare de ovenstående spørgsmål. Mvh KnudW (diskussion) 21. feb 2018, 15:12 (CET)
Og for at svare på dit spørgsmål, så har min brugerside i flere perioder haft denne deklaration på - og som det ses af dens historik, har jeg også rettet den undervejs. --Palnatoke (diskussion) 21. feb 2018, 16:57 (CET)