Bruger:Casperrichter/sandkasse

Casper Richter (født 5. september 1991) er en dansk forfatter og kunstner.

redigér

Opvækst og tidlige år.

redigér

Casper Richter er opvokset på Samsø i hjertet af Danmark med fantastisk natur, og endnu bedre, eventyr i sin egen fantasi. I dag er han bosat i Jylland, hvor hans kreative arbejde fortsætter.

Han har det meste af sit liv kradset figurer ned og tegnet deres historier for sin fornøjelses skyld. Nu som voksen, har han besluttet at se, om publikum vil tage ligeså godt imod hans tankefostre som hans venner og familie.

Casper er en født historiefortæller med et talent for dramatik, spænding og detaljer. Særligt genrerne fantasy, science fiction, gyserromaner, mytologi og klassiske eventyr har hans interesse, da hans egne fortællinger er ofte i en fin blanding af det hele.


Illustrationer og papirkunst.

Casper er desuden selvlært illustrator med fokus på blyantstegninger og klassiske udskæringer i papirklip, som illustrationer.



Første udgivelser.

I 2017 kontaktede han forlaget Dreamlitt til en novellekonkurrence. Forlaget viste imidlertid mere interesse for hans talent som kunstner og bad ham skabe illustrationerne til novellesamlingens 12 eventyr. Resultatet blev hans første professionelle samarbejde med danske bogforlag.



I efteråret 2021 udkom så Caspers egen debutroman, Vinterherrens Arving hos forlaget Krabat. Et klassisk fantasyeventyr om godt og ondt i stil med Ringenes Herre eller Narnia .

Flere bøger, noveller og fremtidige projekter er under forberedelse.

Bibliografi.

redigér
  • Vintereventyt, DreamLitt, (2017.) Illustreret og fortolket af Casper Richter.
  • Vinterherrens Arving, Krabat (2021.) Skrevet og illustreret af Casper Richter.