Bruger:Rexiankrasmussen/sandkasse

Alex Skjødt Jensen er dåbsnavnet på den unge mandlige kunstner, han debuterede forfatterisk i december 2016 med sin første poesi bog, kærlighedens mange bånd med navnet Alexzander Hoffmann, den unge mand er transkønnet mand og har været transkønnet hele sit lange liv.

Kunstneriske evner & Karriere. Af andre kunstneriske evner har han skuespiller, mimer, danser og stand-up komik. Alex har skiftet navn 4 gange i sit liv og har boet mange forskellige steder, han er opvokset i ydre kanten af Brabrand, han har altid haft glæde i musik, dans og stand-up komik, lige siden barns ben har han skrevet poesi og brugt det poetiske i flere omdrejninger.

Baggrund & ungdom. Han er en meget sensitiv mand, trods det meget hårde ydre, han blev desværre idømt psykiatri resci med paranoid skizofreni som helt ung og sat på ungdomshjem, i Alex Skjødt Jensens familie er der anæg til diagnoser inden for psykiatrien, det mentale har sat som en bremse rent skole mæssigt og han nåede aldrig at færdig gøre folkeskolen, så i 2016 tog han sin 9. Kl. For første gang.


Politisk og Religions mæssigt. Alex er Lavey satanist efter den sataniske bibel, han er meget jordnær, og bruger sin intelligens og ordforråd til det rigtige i sit liv, egen ansvar og respekt til dem der fortjener den.

Rent politisk er Alex Anarkistisk og bruger også der sine religions vilkår, kun dem der fortjener hans stemme, får hans stemme og ikke bare dem, som ser ud til at have flertal. Alex går ikke op i hireki og masse indordning, der gør han brug af selvstændigheden for et hvert levende voksent menneske burde have, børn der så er under 18 år, skal intet ansvar have og have rettigheden til at være barn indtil de rammer 18, oven i købet skal de opdrages under opvæksten til at blive fuldt ud ansvars bevidste og egoistiske på dels i at kun de som fortjener at få respekt får respekt, de som ikke fortjener respekt får den ikke, for blive jordnære og bruge deres intelligens korrekt og undgå dum opførsel uden hensigtigt.

Livsstil & Kønsidentitet & -seksuelitet. Alex går i goth, punk, hip hop tøj og har gjort det siden starten af teenager årene.

Alex er heteroseksuel mand, hvilket tydes på den transkønnede hed og hans hang til smukke kvinder i samme alders kategori, han har der 1 forlovelse som han stak af fra i slutningen af 2016 hvor en anden person bare tog pladsen.

Udseende & Biologi. Alex har 4 tatoveringer 1 tårer for spejling i tab, 2 9 taler og 1 6 tal bag højre øre, og horeskop tegnet cancer på højre side af bryst et, en saggatirius pil med fjer om højre håndled. Anarkist tegn med skrift isat på venstre side af bryst kassen.

Alexs nuværende navn er selvopbygget og godkendt fra statsforvaltningen, hans navn er Rexian, det betyder den latinske konge bøj jer ikke kun for mig, men også min respekt som gives kun til de fortjente.

Alex er dansk statsborger og den faderen er franskmand og moderen er dansker, Alex er da halv dansk/franskmand og er fuld dansk statsborger fra fødselen af, Alex er meget romantisk og bruger også sin poesi i forhold til scoring af kvinder, sin ædel selvstændigheden, ansvars bevidsthed, charme og maskuline styrke.

Alexs biologi, er 172 høj, blå øjne, mørke brunt hår, slank, højt selvsikker lige ud rettet gang, han virker højt på strå og er direkte og kan tage pusten af selv den værste bølle og knække en hver løgn agtig svindler foran ham.