Bruger:Skovlit/sandkasse

Kasper Dyrvig Rasmussen ( Født d. 25 november 1996 ) er født i Mørkhøj, i København.

Han går under navne Kalle, Kassie, Bøgse, Luder, og Casper med C. ( Det sidstenævnte er han dog ikke så glad for )

Han arbejder i sin fritid som fodbolddommer, og har også selv en stor interesse i fodbold. Han er stor Arsenal fan, og laver derfor heller ikke andet end at hade Chelsea.

Når han ikke har travlt med fodbold og fester, så går han i 2.G på Gladsaxe Gymnasium hvor han har linjen: EnA SaA og MaB, som er en meget international linje, hvor at man både har om den danske kultur, og om den udenlandske kultur.

Kasper bruger rigtig meget tid på at sørge for at folk omkring ham er glade, og at de har det godt. Han kan bedst lide hvis man er i et godt humør, og hvis man er frisk på at tale om nogle intellektuelle emner, da han ved rigtig meget, om en masse forskellige ting.

Kasper er bestemt ikke bange for at sige sin mening og hvis han føler at man er et fuckhovede, så får man det også gerne fortalt.

Han er et af de venligste mennesker på jorden, og der skal intet til før at man holder af ham. Han kan virkelig få en til at smile, selv når man er i det dårligste humør.

Der er så mange ting man kunne skrive om Kasper, men sandheden er, at der ikke er plads nok her på nettet til at forklare hvor sød en person han i virkeligheden er. Der findes få mennesker som ham, og hvis jeg var så heldig at have ham som ven, så ville jeg aldrig give slip på det venskab.

Alt i alt, så er Kasper fantastisk, og hvis du har googlet ham... Så ved du det jo faktisk allerede selv.

Kasper er brilliant, fantastisk, sød, rar, og alt i alt bare en rigtig flink fyr.

Og så er han 100% bedre end bacon