Bruger:Sten/Nytårshilsen

Tak for 2005 til alle I ukendte (men efterhånden mere og mere velkendte) mennesker herinde.

Det har været året, hvor den danske Wikipedia skiftede gear. Vi blev efterhånden mange, og "Tordenskjolds soldater" dukker nu kun op spredt mellem de nytilkomne. Det er glædelig på mange måder, men måske mest fordi det også har betydet, at projektet har bevæget sig væk fra det stadium, hvor det var os særlinge og fantaster, som lagde tonen, til noget nyt og mere nøgternt.

Nogle er faldet fra sådan lidt efter lidt, og andre ses mindre, men heldigvis har vi ikke haft de store sorti'er med smækkende døre og hvad dertil hører...

Med håbet om, at vores projekt må fortsætte den gode, stabile udvikling, ønsker jeg alle et godt og lykkeligt Nytår!

--Sten Porse 31. dec 2005 kl. 13:08 (CET)

I Lige måde Sten :-) Det har også i år været en fornøjelse at arbejde sammen med dig i wikipedia-projektet. Jeg fandt lige din plante-bog på wikibooks igår, du har godt nok trukket sejtræk i lang tid med alle de plantebeskrivelser og tilretninger til diverse standarder - et stort klap på skulderen til dig herfra for dit store arbejde. Må jeg kopiere din nytårskarakteristik af Wikipedia til historie-siden, du beskriver vores udvikling i år meget godt :-) Med venlig hilsen Malene Thyssen 31. dec 2005 kl. 13:50 (CET)
Tak i lige måde og godt nytår til alle fra mig også -- vh. Nico 31. dec 2005 kl. 15:00 (CET)