Bruger:Therealone1312/sandkasse

PVSO er en up coming rapper fra 6000 K Town. Opvokset i et hjem med stor musikalsk tilgang, bringer PVSO sin helt egen lyd og vibe. Med stor indflydelse fra melodisk rap, trap, drill, reggae og i samarbejde med producerne Oliwer Desombre og Manlikelau træder rapperen officielt ud på den danske musikscene.

Det seneste år har PVSO brugt på at etablerer sig som artist og har blandt andet arbejdet sammen med flere up coming rappere, som Mowgli, AWADA, 6lapper og ZIKO. Rapperens første single Den Jeg Er kan findes på YouTube og alle streamingtjenester.

Med sin anden single Kool viste PVSO en helt ny stil til den danske rap genre og blev blandt andet føjet til spotify's playliste dk rap. Siden udgivelsen har rapperen åbnet shows for Mowgli, Jimilian, NODE, Bro og Artigeardit.

Den nye single “Kys i Araba” skiller sig dog lidt ud fra hans øvrige sange. Genren er stadig rap med referencer til reggaeton, men sangen domineres af et fængende og melankolsk omkvæd, der synges af artisten Malika som tidligere har gjort sig bemærket med sange som Like You Do og Capitano.