Brugerdiskussion:Palnatoke/Automatarkiv 68

Wikidata weekly summary #189 redigér

Wikidata weekly summary #186

Wikidata weekly summary #190 redigér

Wikidata weekly summary #186


Hvad fanden laver du? redigér

Hvorfor sletter du min artikel om isassietterne? Har du måske en bedre forklaring? Så kom! Jeg battler dig på nonsens anyday!

Kh Rollo

Det er nok en dårlig idé. Prøv at skrive noget seriøst i stedet. --Palnatoke (diskussion) 28. dec 2015, 16:49 (CET)

The Signpost: 30 December 2015 redigér

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Feminisme redigér

Siden hvornår har feminister kæmpet for mænds rettigheder? Jeg har aldrig stødt på en feminist-orginasition der har kæmpet for at mænd får bedre rettigheder. Godt nytår, Pyrros (diskussion) 31. dec 2015, 17:01 (CET)

Du har tydeligvis ikke kigget godt nok efter. --Palnatoke (diskussion) 31. dec 2015, 17:15 (CET)
Øv, jeg syntes ellers at jeg havde sat mig godt ind i det. Er du nu hundred procent sikker på at de kæmper for mænds rettigheder? Men hvis det er så simpelt som du hævder, så så jeg klart at flere ville være feminister. Og mon ikke det ville hedde noget andet? Pyrros (diskussion) 31. dec 2015, 23:38 (CET)
De feminister, jeg har mødt, kæmper såmænd ganske generelt for menneskers rettigheder, men naturligvis med en bevidsthed om historien. Hverken whataboutery eller navnediskussionen er relevant, men artiklen trænger klart til en kærlig hånd. --Palnatoke (diskussion) 1. jan 2016, 00:18 (CET)

The Signpost: 06 January 2016 redigér

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Listerialister redigér

Hei! Jeg har sett at du har arbeidet med en del wikidatalister som oppdateres ved hjelp av ListeriaBot. Noen av listene dere har her på dawiki ligger i hovedrommet, har jeg sett, f.eks. Værker af Martinus Rørbye. I den artikkelen og i andre så fremgår navnet på maleriet i fulltekst selv om maleriet ikke har artikkel; teksten er da fra WD. Vi er et par stykker på norsk wp som har laget lister som foreløpig kun ligger som undersider/arbeidslister hos oss selv. Vi har ikke fått til dette med å hente artikkelnavn fra WD når vi ikke har artikkel. Du kan se min liste over I.C. Dahls malerier her. Malen (skabelonen) vår ligger her. Vet du hva som mangler/er feil i malen og som gjør at vi ikke får opp tekst? Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskussion) 8. jan 2016, 12:43 (CET)

Jeg ville nok spørge Bruger:Fnielsen. --Palnatoke (diskussion) 8. jan 2016, 15:01 (CET)
Hei Anne-Sophie Ofrim. Jeg (og Palnatoke) har flere lister i vor egen brugerrum, se for eksempel Bruger:Fnielsen/Autolister. Jeg har ingen problemer med at få vist den danske etiket fra Wikidata. Eventuelt kan der mangle en manuel opdatering på jeres norske Wikipedia-side. Listeria opdaterer vist ikke automatisk når skabelonen (Maler) ligger i brugerrummet. Jeg har forsøgt at trykke "Oppdater listen manuelt på [1], men den fejler. Den fejl har jeg ikke set før. Jeg har tilladt mig at rapportere fejlen til Magnus Manske [2]. — Fnielsen (diskussion) 8. jan 2016, 16:29 (CET)
Ok, tusen takk! Jeg skal også gi beskjed til en annen bruker hos oss - han er litt mer teknisk av seg. Takk for hjelpen begge to. Mvh.--Anne-Sophie Ofrim (diskussion) 8. jan 2016, 17:35 (CET)

Wikidata weekly summary #191 redigér

11. jan 2016, 17:59 (CET)

Tilbage til brugersiden for »Palnatoke/Automatarkiv 68«.