Daniels Pavļuts (14. maj 1976 i Jūrmala i Lettiske SSR) er en lettisk politiker og den nuværende lettiske økonomiminister.

Daniels Pavļuts

Personlig information
Født 14. maj 1976 (47 år) Rediger på Wikidata
Jūrmala, Letland Rediger på Wikidata
Politisk parti Zatlera Reformu partija, Kustība Par! Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Letlands Musikakademi,
John F. Kennedy School of Government Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Politiker Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Pavļuts har fået sin uddannelse ved Letlands Musikakademi, hvor han i 1999 dimitterede med en bachelorgrad som pianist. I 2000 dimitterede han fra London City University med et diplom i kulturforvaltning, og i 2007 dimitterede Pavļuts fra Harvard University med en kandidat-uddannelse i offentlig forvaltning med speciale i ledelse. Fra den 24. februar 2003 til den 16. juni 2006 var Pavļuts statssekretær for Letlands kulturministerium. Pavļuts har virket i nogle virksomheder som bestyrelsesmedlem, og i nogle som bestyrelsesformand, og har også virket som konsulent. Den 25. oktober 2011 udnævntes han til at være Letlands økonomiminister i Valdis Dombrovskis' tredje regering.[1]

Kildehenvisninger redigér

  1. ^ BNS (24. september 2011). "Saeima izsaka uzticību Dombrovska trešajai valdībai" (lettisk). Delfi. Hentet 28. oktober 2011.

Eksterne henvisninger redigér


 Spire
Denne artikel om en lettisk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
 
 Spire
Denne biografiske artikel om en lette, eller en person født i Letland, er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.