Diskussion:Anarkokapitalisme

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Hvorfor omdirrigeres man til en artikel om "anarko-kapitalisme", når man vil læse om libertarianisme?

Det er altså (overhovedet) ikke det samme! Libertarianisme er en ekstrem neo-liberal ideologi, der i yderst sjældent taler om at nedlægge staten, retsvæsen, politi m.v. og har altså ikke meget med anarkisme at gøre. Libertarianisme er en teori om at staten ikke skal blande sig i menneskers økonomi. (Skrev 136.172.134.198 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du kan selv rette det og skrive om libertarianisme. Ellers står der en del på en:Libertarianism. --Pred (diskussion) 21. dec 2006 kl. 21:17 (CET)

Til dels enig. Libertarianisme og anarko-kapitalisme minder måske langt hen ad vejen om det samme, men ikke nok til, at man kan sætte lighedstegn mellem dem. /Martin H. Møller

Tilbage til siden »Anarkokapitalisme«.