Diskussion:Andeby

Seneste indlæg: for 14 år siden af Harne i emnet Mickey & co.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

God side jeg er selv andeby expert og har oprette siden luske. Jeg har fjernet et paradoks som ikke var et paradoks.

--Emilkriss 18. apr 2008, 14:30 (CEST)


Paradokset omrking Fætter Guf? redigér

Hvis man kigger på stamtræet http://www.andeby.dk/upload/Duckipedia/stamtrae_1400.jpg kan man se at hans far er Gunnar Gås og hans mor er Bella blisand, og så er det vel ikke noget paradoks i at Anders And og fætter guf er i familie? --Thomaxz 19. apr 2008, 12:47 (CEST)

Mickey & co. redigér

Jeg tænker på om man skulle tage "Mickey Mouse figurerne" ud af kategorien Andre og give dem deres egen! Hvad synes i om det? (Skrev Emilkris33 (diskussion • bidrag) 11. maj 2009, 18:38. Husk at signere dine indlæg.)

Det kan du da bare gøre, hvis du mener det er på sin plads. Bare husk, at holde layoutet. ;-) Venligst Harne 11. maj 2009, 20:32 (CEST)Svar
Tilbage til siden »Andeby«.