Diskussion:Bøsseteologi

Jeg foreslår at denne artikel slettes. Jeg har ledt i den engelske udg af wikipedia, og selvom der står side op og side ned om religion og homoseksualitet, er ordet gay theology ikke nævnt, selvom der er en artikel om 'Religion and homosexuality' . Jeg har aldrig hørt eller læst ordet 'bøsseteologi' før, og google giver kun 5 korte henvisninger til gratis netordbøger, hvor teksten er hugget fra. --Anjoe 1. mar 2005 kl. 18:08 (CET)

Godt du bragte den frem. Visse af disse ordbøger låner fra wikipedia, så det er ikke stjålet hertil, men lånt ud. Den lyder også lidt suspekt, men jeg skal forhøre mig hos en bekendt der netop studerer teologi. Lad den stå et par dage - måske kan jeg uddybe den hvis der er noget om det. --Jørgen 1. mar 2005 kl. 22:42 (CET)
Der gik mere end et par dage. Der kendes ikke noget ord bøsseteologi på teologistudiet i København. Man kan ikke forsvare homoseksualitet ud fra Bibelen, med mindre man hager sig fast i en form for ren evangelisme. Det er hvad jeg fik fortalt, så jeg mener også at vi skal slette den. Den vil jo altid kunne komme igen hvis begrebet opstår. Hvad siger andre?--Jørgen 24. mar 2005 kl. 11:49 (CET)

---

Afstemning for slet:

Slet - Mark jensen 13. apr 2005 kl. 22:35 (CEST)

  • Twid 13. apr 2005 kl. 22:49 (CEST)
  • Ville slette - men det er desværre umuligt pga. fejl i software i øjeblikket. Måske rettes det snart... Mvh Malene Thyssen 14. apr 2005 kl. 21:21 (CEST)
Tilbage til siden »Bøsseteologi«.