Diskussion:Barokken

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Barok Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Barok, et forsøg på at koordinere oprettelsen af barokrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytteforslag redigér

Jeg foreslår, at vi flytter denne artikel til Barokken eller Den Barokke Periode, som alligevel bare redirecter til denne. Man taler om "barokken" i artiklen, men alligevel hedder artiklens titel "barok" som det er nu - det hænger ikke sammen. CarstenBN 25. dec 2008, 13:25 (CET)

Lige med hensyn til, hvilken af de foreslåede artiklers titler er mere akkurate, er jeg ikke sikker - jeg hører oftere om "den barokke periode". "Barokken" lader til at være på norsk. Det skal lige undersøges først. CarstenBN 25. dec 2008, 13:26 (CET)
Jeg kan godt gå med til at flytte artiklen til Barokken. --Lhademmor 29. dec 2008, 12:31 (CET)
Og det har jeg gjort. --Lhademmor 30. dec 2008, 23:46 (CET)
Og jeg har fjernet flytteforslaget ;-) --MGA73 6. jan 2009, 19:21 (CET)
Tilbage til siden »Barokken«.