Diskussion:Bazooka (flertydig)

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rumfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen og udbyggelsen af rumfartsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hedder en bazooka ikke en dysekanon på dansk? --Heelgrasper 6. feb 2006 kl. 03:47 (CET)

Ikke blandt lægfolk. --Palnatoke 6. feb 2006 kl. 06:14 (CET)
I har begge ret, da jeg var i militæret for et år siden blev vi introduceret til flere forskellige panserværnsvåben. Der er en glimrende oversigt her: http://www.danskpanser.dk/Panser/panservernsvaben.htm. De fortalte os at blandt lægfolk var der mange som brugte ordet bazooka.
Måske bør dysekanonen nævnes på artiklen panserværnsvåben?--So9q 6. feb 2006 kl. 12:51 (CET)

Man kunne også lave en redirect fra dysekanon til bazooka. Artiklen her bør i øvrigt bringes i overensstemmelse med formatet for flertydige artikler. --Heelgrasper 7. feb 2006 kl. 00:08 (CET)

Er netop udført.--So9q 7. feb 2006 kl. 17:52 (CET)
Tilbage til siden »Bazooka (flertydig)«.