Diskussion:Blogger (person)

Jeg synes ikke den skal sammenskrives. I denne tid vil listen sandsynligvis blive længere og begynde at nævne nogle af de mest berømte danske bloggere, samt hvilken indflydelse bloggere har på samfundet. Journalist og avis skal f. eks. heller ikke sammenskrives efter min mening. mvh --Rasmus81 12. feb 2008, 12:28 (CET)

Jeg synes en liste over danske bloggere er mindre interessant end en liste over danske blogs. Og de to begreber vil jo rimeligvis overlappe hinanden. I øvrigt er der ikke noget kød på artiklen som den er nu. Ligesom det er forkert at slå to begreber sammen i én artikel, så er det forkert at opsplitte det samme begreb i to artikler. Jeg synes ikke journalist og avis er samme problematik, da bloggeren jo er identisk med sin blog (typisk er en blog en enmands-ting), journalist er et lønnet fuldtisdjob (karriere), man kan være selvstøændig journalist, og journalisten er i det hele taget ikke identisk med avisen. --Casper 12. feb 2008, 18:49 (CET)
Hvad med Michael Jalvings blog, Søren Pinds, Punditokraternes. Jeg synes det ville være fint med en artikel om personen bag også. mvh --Rasmus81 20. feb 2008, 01:17 (CET)
Tilbage til siden »Blogger (person)«.