Diskussion:Blondine

Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kan blondiner være mænd? redigér

Hvis vi taler om blondiner i den almindelige, ikke-overførte betydning, så nej. Hvis vi taler om blondine-stereotyper (frisk, dum, let på tråden osv.), så måske - men så vil det også fremgå tydeligt at det ikke er et spørgsmål om hårfarve. --Palnatoke 8. jun 2011, 09:26 (CEST)

artiklens navn skal ændres til blond.. Bare af ren lille info.. MicroMacroMania (diskussion) 11. aug 2014, 23:26 (CEST)

Denne artikel er simpelthen ringe.. Især billedet. Har fjernet og linket den til artiklen blond. MicroMacroMania (diskussion) 24. sep 2014, 18:15 (CEST)

Dette er ikke Wikistyle. Wikipedia er et projekt, hvor brugerne efter evne deltager i et produktivt samarbejde. Nogle ved noget om et emne, men er elendige til at stave – andre ved intet om et emne men er dygtige til retskrivning osv. Fx var artiklen blond mere eller mindre maskinoversat. Frem for blot at slette artiklen, var der nogle brugere der rettede artiklen, så den blev bedre. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 26. sep 2014, 01:43 (CEST)
Tilbage til siden »Blondine«.