Diskussion:Body Bio

Jeg kan se at nogen har foreslået denne korte artikel om Body Bio slettet, fordi den anses som værende for snæver en størrelse til at have encyklopædisk relevans.

Det kan der måske være noget om. Men hvor går grænsen? Der findes jo også på Wikipedia artikler om små intetsigende byer på 400 indbyggere, om ubetydelige fodboldklubber som Fremad Amager (der vel har 1000 tilskuere i snit..) eller om en totalt ukendt lille kirke i Hjørring ved navn Skt. Olai Kirke.

Body Bio er rigtig nok ikke noget særligt kendt sted i den store offentlighed. Men jeg kan garantere for, at i bøssekredse er det et meget kendt sted. Jeg mener at Body Bio hermed har ligeså meget encyklopædisk relevans som f.eks. Café Rust, Pumpehuset eller for den sags skyld Pan. Alle steder, som har et forholdsvis snævert publikum, ligesom Body Bio - eller Fremad Amager - i sagens natur har det.

Men hvis folkene bag Wikipedia mener artiklen bør slettes, så for min skyld ingen alarm. Men jeg synes bare, at Wikipedia bliver fattigere, hvis der ikke må være plads til små skæve artikler herinde. Det kunne jo faktisk tænkes, at nogen, som havde hørt flygtigt om Body Bio og måske overvejede selv at tage derind, kunne finde på at søge på stedet her på Wikipedia (ligesom jeg selv gør af og til, hvis der er steder, jeg vil vide noget mere om!). (Skrev 130.225.125.29 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tilbage til siden »Body Bio«.