Diskussion:Borremosefæstningen

Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kilder fejlindsat redigér

Artiklen har en frygtelig lang liste med "kilder" men ingen af dem er sat på med ref tags hvor de hører til i teksten, så de bærer mere præg af eksterne henvisninger istedet, nogen af dem der har arbejdet med sagen kunne måske formåes til at sætte dem ind hvor de hører til? Vrenak (diskussion) 23. aug 2016, 15:10 (CEST)

Bruger:Magdisko har en tendens til at tilføje en hel masse info, som kun han/hun kender kilderne på. Og tilmed fjerne andre personers (inklusiv mine) bidrag som netop tager udgangspunkt i de kilder der opgives. Det er temmeligt destruktivt. Jeg siger ikke at alt hvad Magdisko tilføjer er forkert - det har jeg ikke checket op på, da det selvsagt er et stort arbejde - men brugerens tilføjelser er for dårligt refereret. Det er det samme problem på den engelske Wikipedia, med samme bruger. RhinoMind (diskussion) 8. sep 2016, 21:08 (CEST)

Bedre fotos redigér

En brolagte vej er blevet renset frem for et par år siden. Og der findes luftfotos af Borreosefæstningen. ThomasRuneKnudsen (diskussion) 9. jul 2017, 17:49 (CEST)

Hej. Er de på WikiCommons? Jeg kan ikke finde dem. RhinoMind (diskussion) 10. jul 2017, 21:07 (CEST)
Tilbage til siden »Borremosefæstningen«.