Diskussion:Bubber (Dolph & Wulff)

Jeg er uenig. Ganske vidst er den medicinske betegnelse for Bubbers lidelse udviklingshæmning, men, i programmet omtales det (vist) som retardering, og derfor burde artiklen bruge samme sprog.

Desuden er artiklen, som jeg ser det, så fyldestgørende som den kan blive. Hvorfor så stubningen? Skrewz 12. jun 2006 kl. 21:36 (CEST)

Hvis nogen kan få skrevet lidt om, hvem Bent er, så kan vi da godt fjerne stub-markeringen. Synes artiklen beskriver kort og præcist, hvem denne Bubber er. --|EPO| 12. jun 2006 kl. 21:43 (CEST)
Mht udviklingshæmmet vs. retarderet, så var det blot for at præcisere, at udviklingshæmning angiver det som det samme. Mht. længden, så kunne artiklen snildt udvides med for eksempel et billede, oversigt over hvilke afsnit han var med i med hvilken rolle, og så videre. Den er vel næppe så komplet, som den kan være. Hvis den endelig er komplet på tre linjer – hvis det er alt hvad der er at sige om personen – så er det vel lige før at den bør skrives ind i en anden artikel, så vi ikke har den slags "småtteri" til at flyde rundt. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 12. jun 2006 kl. 21:44 (CEST)
Jeg skrev om Bent for at stub-markeringen kunne fjernes. Hvorfor blev det så slettet igen? (Skrev 80.162.35.74 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Hvis du ser efter, så har jeg ikke slettet alt det, som du skrev. Jeg slettede ikke det om, at han optræder hos Dolph og Wulff, men jeg tillod mig at slette sætningen "Bubber bliver introduceret i Wulffmorgenthaler som assistent for skolefotografen Bent.", da dette basalt set står i de to første sætninger i artiklen. Desuden slettede jeg et "B", der var kommet for neden, samt rettede et link.
Hvis du mente, at det, du skrev om Bent, gjorde det rimeligt at slette stub-markeringen, kunne du jo selv gøre det. Det var ikke min opfattelse - som Morten Barklund skriver her ovenfor, kan man sagtens forestille sig, at der var mere at skrive. --Arne (Amjaabc) 14. feb 2007 kl. 18:30 (CET)
Tilbage til siden »Bubber (Dolph & Wulff)«.