Diskussion:C.S. Lewis

Tekst til overskrift redigér

Rektoren i Wynyard blev erklæret klinisk sindssyg, og de andre uddannelsessteder var præget af sportsfanatisme og sodomi

Klikker man på sodomi, får man at vide at det betyder "k¢nslig omgang med dyr". Dette er ikke rimeligt (overs. fra engelsk), og jeg rettede derfor til homoseksualitet.

Sebastjan 03 maj 2004 kl. 16:40 (CEST)

så håber jeg, alle er tilfredse! (suk. lidt synd med tabet af alliteration, og den festlige stemning...)

Artiklen bør flyttes til C.S. Lewis redigér

Fornavnene forkortes næsten altid til C.S., så ud fra vores vanlige navningivningsprakis bør artiklen flyttes dertil. Det kunne ikke umiddelbart lade sig gøre, så derfor tager jeg det op her.--Heelgrasper 29. sep 2005 kl. 20:48 (CEST)

Forslag til forbedring af kvalitet redigér

Det er meget længe siden, at der er redigeret grundigt i denne artikel. Den uoverskuelige tekst er ikke særlig tiltrækkende at give sig i kast med - der er i hvert fald ingen, der har haft lyst til det i snart to år!no:C.S. Lewis er en noget mere overskuelig artikel, som måske kunne oversættes til erstatning for den, vi har. Hvis der er væsentligt "særstof" i vores nuværende artikel, kunne det jo indføjes. Er det acceptabelt at gøre på denne måde? --Brams 12. mar 2006 kl. 21:09 (CET)

Den norske artikel ser udmærket ud, så personligt vil jeg ikke have noget problem med det. --Heelgrasper 13. mar 2006 kl. 04:38 (CET)
Jeg synes også det er en god løsning. --Kristjan Wager 18. mar 2006 kl. 11:36 (CET)

Artiklen bør flyttes til C.S. Lewis redigér

Heelgrasper har før foreslået artiklen flyttet til C.S. Lewis, se ovenfor. --Brams 18. mar 2006 kl. 23:22 (CET)

Jeg er enig - det er det navn de fleste kender ham under. --Kristjan Wager 19. mar 2006 kl. 09:25 (CET)

Det skal vist gøres ved at bytte om på Clive Staples Lewis og redirectet C.S. Lewis incl. diskussionssiderne. Det vil jeg prøve at gøre senere på dagen, hvis der ikke indløber protester. --Brams 19. mar 2006 kl. 09:37 (CET)

Jeg har tænkt over mit løsningsningsforslag med ombytning (ovenstående). Her vil historikken jo ikke komme med. Hvis den skal med, må proceduren blive følgende:

  1. Redirectet C.S. Lewis slettes.
  2. Clive Staples Lewis flyttes derefter til C.S. Lewis som en almindelig flytning.

På den måde må historikken komme med, ikke sandt? --Brams 19. mar 2006 kl. 11:50 (CET)

Tak Palnatoke for retning af min flyttebøf - så den lige da jeg havde tastet "Enter" garg! Mvh Malene Thyssen 19. mar 2006 kl. 12:31 (CET)
Tilbage til siden »C.S. Lewis«.