Diskussion:Cary Grant

Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det bør nok fremgå, at selv om han var født i England, og dermed kan kaldes engelsk skuespiller, så arbejdede og boede han i USA (vist siden han var teenager). --Heelgrasper 19. jan 2006 kl. 22:19 (CET)

Et uddrag fra enwiki:
"On June 26, 1942, he became a naturalized citizen of the United States"...
Han er så vidt jeg kan se både englænder og amerikaner. Derfor kunne vi vel godt have ham i begge kategorier. --Maitch 20. jan 2006 kl. 14:59 (CET)
Tilbage til siden »Cary Grant«.