Diskussion:Charlotte Wiehe-Berény

Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Film Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kan man antage at det er Charlotte Wiehe-Bérény (1865-1947) der er tale om? Jf. mit leksikon startede hun godt nok som danserinde ved det Kgl. Teater, men i 1890 brød hun igennem som skuespiller på Folketeatret i Nitouche, og var "herefter, og siden 1900 især i udlandet, en fejret operette- og varitékunstnerinde" (Dansk Konversations Leksikon, 1957) --Kristjan Wager 18. mar 2006 kl. 11:33 (CET)

Nærmere i Dansk kvindebiografisk ... [1] -- Sebastjan 18. mar. 2006 kl. 11:45 (CET)
Se det var en del mere. Bør vi prøve at få indarbejde nogle af disse oplysninger i artiklen? Og bør artiklens titel ikke være Charlotte Wiehe-Bérény? --Kristjan Wager 18. mar 2006 kl. 11:47 (CET)

Flyttes, men hvortil?

redigér

Skal den flyttes til Marie Charlotte Wiehe-Berény eller Charlotte Wiehe-Berény? --Leo Laursen 1. sep 2006 kl. 16:48 (CEST)

Tilbage til siden »Charlotte Wiehe-Berény«.