Diskussion:Christian Giørtz

Flyttet fra Brugerdiskussion:Nico

Giørtz i Ribe

Hej Nico, du stiller spørgsmålstegn ved min kilde til Giørtz i Ribe. En avisartikel, der er skrevet af en af byens mest anerkendte lokaljournalister. Kan du uddybe? På forhånd tak, Thomas

For det første fremgår det ikke hvor eller hvornår den angivne kilde er fra . Men generelt rejser artiklen flere spørgsmål, end den giver svar, og det er jo ikke vores ærinde. Hvor er vi henne i tiden, og hvad var hans betydning i byen ud over at han startede en ukendt fabrik? En artikel med så tyndt et indhold bør efter min mening i det mindste have en reference som læseren kan få direkte adgang til. - Nico (diskussion) 30. dec 2020, 11:29 (CET)

Hvis du følger linket på journalisten, der har skrevet artiklen, vil du finde en detaljeret liste over alle artikler inkl. tid og sted. Jeg har tilføjet et link til Kulturstyrelsens samme artikel om samme. Jeg har tilføjet årstal. Christina Giørtz navn optræder, da han er bygherre på den engelske villa på Skibbroen 29. Skal jeg linke tilbage? På forhånd tak

Jeg mener stadig artiklen er meget tynd, og savner fødsels og dødsår. Kilden til Rosenstand mangler datering og medie for at være brugbar. For mig at se ville det være mere relevant og interessant at skrive en artikel om bomuldsfabrikkerne, som der er er tilgængeligt materiale om. mvh. Nico (diskussion) 30. dec 2020, 13:08 (CET) (PS du signerer dine diskussionsindlæg med fire tilder: ~~~~, så kommer der en signatur med link og tidsstempel som min.)

Artiklen om Bomuldsfabrikken på Torvet 13 er tilføjet under Torvet (Ribe) og bygningerne i Sct. Nicolaj Gade under samme artikel om denne. I tråd med den struktur der begyndt på i artiklerne omkring Ribe....(Skrev Tdn70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Bemærk at der er tilføjet et interessant link til Geni.com på wikidata:Q104553857, som der kan bygges videre på. Ellers mener jeg i lighed med Nico at man ikke bør oprette selvstændige artikler medmindre der er tilstrækkelig "kød" på emnet til at det kan bære det. --Hjart (diskussion) 30. dec 2020, 14:13 (CET)
Tilbage til siden »Christian Giørtz«.