Diskussion:Christian Peder Kryssing

2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kryssing skal vel ikke med i kategorien nazister. 77.215.143.98 25. jan 2012, 08:10 (CET)

Ikke højst rangerende udlænding i Waffen-SS redigér

Når der her i artiklen har stået og mange andre steder står, at Kryssing var den højst rangerende ikke-tysker i Waffen-SS, er det ikke rigtigt. Der har faktisk også her i artiklen været anført navnene på flere andre udlændinge, som var generaler i Waffen-SS, men disse blev slettet på et tidspunkt. Det burde være bevis nok blot at nævne én, nemlig den lettiske general Rudolfs Bangerskis, som var SS-Gruppenführer und Generalleutnant der Waffen-SS og således endnu højere placeret end Kryssing. Calvin (diskussion) 6. nov 2013, 13:48 (CET)

Tilbage til siden »Christian Peder Kryssing«.