Diskussion:Cotentin

Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Le Cotentin er ikke en region i Frankrig, det er et område (Skrev Graphicos (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

"Region" betyder "område", men ordet har også en mere specifik betydning - og Kategori:Franske regioner har ingen tekst, der forklarer, hvilken betydning, der menes. --Palnatoke 1. jun 2007, 19:22 (CEST)
så skal det ikke figurer under banneren de franske regioner som er noget absolut specifik og klart definerbart. (Skrev Graphicos (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Så skal du være velkommen til at skrive en sådan definition. --Palnatoke 1. jun 2007, 20:11 (CEST)
altså, cotentin er lige så lidt den 27.région i Frankrik som fyn eller nord sjælland er den 6. og 7. region i Danmark... regioner i frankrig (eller danmark) er (når den er indsat i den kategori ) ment som administrativt begreb.

http://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Franske_regioner.....

Tilbage til siden »Cotentin«.