Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Copyright brud redigér

Jeg har genskabt artiklen til før en tekst fra cricket.dk blev indført, ifølge [1] har teksten stået på denne side i laaaaang tid. --Morten LJ 28. jan 2007 kl. 17:34 (CET)

K eller C? redigér

Er det med k eller c? Begge ting er i artiklen. --Hejsa 4. jul 2008, 19:35 (CEST)

Retskrivningsordbogen giver frit valg, Google: kricket giver mindre end 9000 hits og Google: cricket giver 390000, men vi skal naturligvis ikke lade Google bestemme det. Og dog. Jeg vil nok mene, at artiklen problemfrit kan flyttes til c-stavningen. --Palnatoke 4. jul 2008, 19:56 (CEST)
Begge er dansk retskrivning men det danske forbund de fleste klubber skriver det med c, der er vidste 2-3 der stadig skriver det med k, så min stemme er på c. --moedk

Tilrettet redigér

Det ser ud til at artiklen er maskine oversat, så jeg går i gang med at rette det til forstålig dansk, med danske cricket udtryk hvor de findes (lige nu har jeg rettet afsnittet om banen). Det betyder også at der nok er lidt grammatik der skal rettes bagefter. --moedk

Tilbage til siden »Cricket«.