Diskussion:Crossosomatales

Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne orden er - så vidt jeg kan se - den eneste, som ikke har noget dansk navn. Dette til trods for, at den rummer familier, slægter og arter, som dyrkes her i landet.

I min pedantiske trang til ensretning har jeg tilladt mig at skabe et dansk navn ved at ophøje slægten Blærenød til navngiver for hele ordenen. Men er det acceptabelt - eller bør vi lade ordenen bære sit videnskabelige navn, Crossosomatales?

--Sten Porse 10. sep 2005 kl. 15:15 (CEST)

Jeg synes det er en dårlig ide, da Crossosomatales skal have sit navn fra familien Crossosomataceae og ikke Staphyleaceae. Vi burde nok holde os til Crossosomatales. --Maitch 10. sep 2005 kl. 15:29 (CEST)
Det er fint med mig. Vi afventer, som du skriver, et anerkendt, dansk navn. --Sten Porse 13. sep 2005 kl. 19:49 (CEST)
Tilbage til siden »Crossosomatales«.