Diskussion:DTU Risø Campus

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Godt nok er billedet et atomkraftværk, men jeg vælger alligevel at stille spørgsmålstegn ved billedets relevans (set i lyset af at det er taget af et i USA, og denne artikel specifikt handler om det i Risø) - Mark jensen 10. apr 2005 kl. 07:32 (CEST)

Du har fuldstændigt ret. Jeg har plukket et pressefoto fra hestens egen mule og sat det ind i stedet. -- Bruger:Wegge 10. apr 2005 kl. 08:40 (CEST)

Kärnkraft redigér

Förekommer det inte fortfarande en del forskning om kärnkraft på Risø (om än inte med syfte att bygga ett nytt Barsebäck) ? Gunnar Larsson 22. jul 2005 kl. 18:46 (CEST)

Ikke udover den forskning der er i hvordan man på forsvarlig vis deaktiverer en reaktor. -- Bruger:Wegge 22. jul 2005 kl. 18:51 (CEST)

Nedrivningen af atomreaktorerne redigér

Bør der ikke tilføjes et afsnit om den igangværende nedrivning af DR2 og DR3?? Den varetages af Dansk Dekommisonering A/S, som er et selskab oprettet af staten (m. budget) til formålet. (Skrev 83.88.108.204 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du er velkommen til at udvide artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. sep 2007, 19:51 (CEST)
Tilbage til siden »DTU Risø Campus«.