Diskussion:Dani Filth

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Jeg har aldrig hørt benævnelsen "sortmetal" på dansk. Ville det ikke være mere præcist og korrekt at bruge "black metal" om genren? --Snyboh 11. feb 2006 kl. 18:16 (CET)

Hmm, vi havde en lignende diskussion på IRC forleden, så jeg kan vel give mit besyv til denne diskussion; uden at kunne sige, hvad der er det mest anvendte udtryk, vil jeg berette, at jeg, og mange af de mennesker jeg normalt bruger min tid med, benytter de danske betegnelser som sort- og dødsmetal og ikke de engelske pendanter, og jeg har bemærket en lignende tendens til diverse musikarrangementer. --Pred 11. feb 2006 kl. 18:29 (CET)
Jeg har selv min omgang i heavykredse, og har stadig aldrig hørt det, i hvert fald ikke udelukkende. Umiddelbart tror jeg kun, det bruges eksklusivt i Norge og Sverige. Det er måske en idé at tilføje begge udtryk for ikke at give en forbipasserende læser den tanke, at der er tale om to forskellige ting, da en artikel om genren primært vil henvende sig til en sådan? --Snyboh 12. feb 2006 kl. 18:20 (CET)
Som det er nu, fungerer black metal som et redirect til sortmetal og i indledningen på sidstnævnte beskrives begge betegnelser, så jeg vil tro, folk finder, hvad de leder efter. --Pred 12. feb 2006 kl. 18:36 (CET)
Tilbage til siden »Dani Filth«.