Diskussion:Danskere

Jeg gennemgik alle henvisninger til "Danskere". Bortset fra diskussionssider om navnet, så var der kun en henvisning til "lokaltilhørsforholdsnavne". Og så var der en henvisning til en bog af Johannes V. Jensen. Resten var bare ordet "danskere" i sætninger der var blevet linkificeret uden at tænke på hved det pegede på.

Vi kan evt. omdirigere til Danmark, men jeg fortrækker at den slettes så der kommer er rødt link, og folk så måske vil tænke over hvad specifikt de mener--Per Abrahamsen 6. sep 2005 kl. 16:49 (CEST)

Jeg har slettet Leif den Lykkelige fra listen over kendte danskere, da han var islænding. Island var i øvrigt ikke tilnærmelsesvis dansk på dette tidspunkt. --Thathánka Íyotake 17. apr 2008, 19:54 (CEST)

Billedadvarsel redigér

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Monobi slettede Image:Katja_Kean_0001065.jpg: Copyvio, no OTRS permissions;

-- CommonsTicker 27. jun 2008, 08:17 (CEST)

Jeg foreslår ovennævnte afsnit fjernet, da det sikkert er langt fra udtømmende. Vi har jo Kategori:Danskere til præcis samme formål. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. sep 2009, 19:26 (CEST)


Danskere i Tyskland redigér

Antallet af Dansker i tyskland er problematisk, fordi det kun includer det Danske mindretal i Sydslesvig og ikke Danske indvandrer andre steder i Tyskland.(Skrev 86.48.47.98 (diskussion • bidrag) 24. aug 2010, 23:29. Husk at signere dine indlæg.)

Oprydning redigér

Jeg, har ligesom i det fleste andre lignende artikler tilføjet et billede over kendte danskere og fjernet den (snart) ange liste da der åbenbart skal tilføjes en masse uvæsentlige og mindre-kendte danskere på listen. --Trade (diskussion) 15. feb 2013, 15:44 (CET)

Tilbage til siden »Danskere«.