Diskussion:Det Kongelige Vajsenhus

Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg mener ikke at artiklerne skal skrives sammen. Jeg synes at emnet kræver to artikler: En artikel om vajsenhus som begreb i al almindelighed og en om det københavnske vajsenhus, som jo stadig eksisterer og har spillet en væsentlig rolle i det danske åndsliv og religiøse liv. Muligvis kan man omdøbe artiklen om Vajsenhuset i København til Vajsenhuset (København) eller lignende, men grundliggende synes jeg at artikelnavnene som de er nu (dvs en om vajsenhus og en om Vajsenhuset) er gode nok.--Saddhiyama 11. jun 2008, 17:30 (CEST)


Flytteforslag

redigér

Burde det ikke hedde Det kongelige Vajsenhus.--Christophersen 31. aug 2009, 12:27 (CEST)

Jo, det er vel egentlig dets officielle navn. Jeg kan godt støtte et sådant flytteforslag. --Saddhiyama 31. aug 2009, 22:48 (CEST)
Tekst er hermed overflyttet til Det Kongelige Vajsenhus.
Tilbage til siden »Det Kongelige Vajsenhus«.