Diskussion:E-cigaret

Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Partsindlæg til diskussionsside redigér

Dette kan være rigtigt, men forekommer at være et partsindlæg:

"E-cigaretter er ikke lugt og genefri! Nicotin er en nervegift og vil også i E-Cigeratter genere kol patienter, astmatikere og især svage, ældre og spædbørn. en stor del af det indhalerede indhold fra E-cigaretten bliver pustet direkte ud i omgivelserne." --87.48.138.98 24. jan 2013, 16:37 (CET)

Afsnit bør slettes redigér

Det sidste afsnit, hvor der er sat skabelonen "Neutralitet omstridt" bør helt fjernes. Det handler ikke om, hvad en e-cigaret er. Artiklen er fin og dækkende uden at berøre et omstridt emne. Det er vigtigt at acceptere, at at nikotin er en stærk stimulans af nervesystemet. Brug E-cigaret er et mindre sundhedsskadelig alternativ til nikotinafhængige tobaksrygere. Det vides endnu ikke, hvad langtidsvirkningen er. Så ingen grund til at berøre et omstridt emne i en ellers god artikel. --JBM (diskussion) 21. jan 2018, 17:37 (CET)

Tilbage til siden »E-cigaret«.