Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kommentar: Mangel av kritikk redigér

Teksten i artikkelen fremstår i og for seg som objektiv, jf. "i følge Scientologikirken", men teksten lider etter min mening likevel av mangelen av et avsnitt om kritikk av apparatet/kontroversene som har vært rundt dets bruk (se artikkel på en:WP).

Det bør skrives i klartekst at bruken ikke har noe vitenskapelig grunnlag, og at kirken har fått flere rettssaker mot seg i forbindelse med bl.a. betaling for e-meteret og sesjoner der dette har blitt brukt til behandling (jf, omtalte rettssak på en:WP - det finnes også flere eksempler, bl.a. en norsk høyesterettsdom der en mann fikk erstatning etter å ha brukt store summer på e-meter og påfølgende behandlingssessjoner).

Som sagt, artikkelen er en god start, men den bør utvides til å omfatte flere aspekter. Om ikke annet bør den inkludere et kort avsnitt om kritikken, så kan leserne evntuelt gå videre til andre kilder inntil denne artikkelen er blitt mer komplett. Bjartewe 15. apr 2008, 17:00 (CEST)

Billedadvarsel redigér

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:E-meter.jpg: In category [[:category:Possibly unfree Flickr images reviewed by FlickreviewR|Possibly unfree Flickr images reviewed by FlickreviewR]]; no permission;

-- CommonsTicker 11. aug 2007, 00:13 (CEST)

Tilbage til siden »E-meter«.