Diskussion:Ecstasy of Gold

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Instrumental sang? Kunne man ikke skrive instrumentalnummer? --Jørgen 1. apr 2005 kl. 10:11 (CEST)

Jeg har ryttet lidt op i artiklen her, men jeg er ikke helt sikker på at jeg har fået det hele helt korrekt. Redigér frit i det, jeg bliver ikke fornærmet :P -- Brother Dysk 11. maj 2005 kl. 03:51 (CEST)

Jeg har flyttet artiklen fra Kompositioner til Filmmusik (nyoprettet). Håber det er korrekt forstået, at Ecstacy of Gold er skrevet til filmen, og derfor ikke kan betegnes som klassisk musik i traditionel forstand, men snarere som filmmusik. Protester endelig, hvis jeg tager fejl. --Malou 14. maj 2006 kl. 15:46 (CEST)
Tilbage til siden »Ecstasy of Gold«.