Diskussion:Ellen Nielsen

Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Kristendom Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kristendom, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kristendomsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hjælp til link! redigér

Det lykkedes mig ikke at linke artiklen om Ellen Nielsen tilKristne missionærer. Er der ikke en anden, der vil gøre det? Brams 19. okt 2005 kl. 20:43 (CEST)

Du indsætter en artikel i en kategori ved at tilføje [[Kategori:Kristne missionærer]] i artiklen (og skal slet ikke ændre noget i kategorien) – som du kan se at Heelgrasper har gjort i den seneste version af artiklen. Han har derudover wikificeret nogle af ordene, så artiklen krydslinker lidt.
Dog misforstår jeg måske et eller andet, men hvad forstås der med at I 1980 blev hun rehabiliteret af de kinesiske myndigheder. – hvis hun døde i 1960? Jeg misforstår nok bare betegnelsen rehabiliteret :)
--Morten Barklund 19. okt 2005 kl. 22:52 (CEST)

Rehabiliteret redigér

Det er rigtig nok, at hun blev rehabiliteret efter sin død. Jeg læste på den eksterne henvisning, at de andre missionærer også blev rehabiliteret på dette tidsbunkt. Jeg kan også huske det fra pressen. Mon der ikke menes en slags æresoprejsning - selv om de for længst var døde. Brams 19. okt 2005 kl. 23:19 (CEST)

Ah ja, det kan jeg godt se i henvisningen. Måske det skal forklares i artiklen – altså hvad der menes med rehabiliteret. --Morten Barklund 20. okt 2005 kl. 13:05 (CEST)

Rehabiliteret redigér

Ja, det er rigtigt, og det er hermed gjort. Brams 20. okt 2005 kl. 16:22 (CEST)

Manchuriet = Dongbei redigér

Se: Kristeligt Dagblad: Dansk mission overlever Mao. 28.09.2005. Brams 30. okt 2005 kl. 13:34 (CET)

Tilbage til siden »Ellen Nielsen«.