Diskussion:Eminems diskografi

Artiklen Eminems diskografi er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Eminems diskografi: rediger · historik · overvåg · opdater
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

LA-afslået redigér

Selve indledningen er god og fyldig med få slåfejl rundt omkring, og lidt engelske ord der skal oversættes til dansk (compilation album=opsamlingsalbum). Men resten af artiklen er overvejende en liste og burde fyldes mere ud med tekst og information. Eksempelvis et mindre afsnit om de forskellige emner i hver sektion (som inspiration kan foreslås: Children of Bodoms diskografi). Yderligere kan jeg se at hver enkelte boks er kopieret direkte fra den engelske wikipedia, og ikke oversat til dansk f.eks. "Albums"-afsnittet hvor der rækken ned i gennem f.eks. står der "Released", "Label" osv. - ord som tydeligt bør oversættes til dansk.--Christian89 17. dec 2010, 11:06 (CET)

Tilbage til siden »Eminems diskografi«.